Razvan Serbanescu – Aplicatia Fotbalist, magia fotbalului în lumea digitala


Se numeste simplu – « Fotbalist » – si aduce fotbalul la un click distanta. Inchipuiti-va un Booking.com unde nu rezervi camere de hotel ci terenuri de fotbal. Sa zicem ca ai chef de o partida de fotbal dar nu ai în jurul tau decît cîtiva prieteni care vor sa joace cu tine. Daca nu poti face cît de cît doua echipe rezonabile, renunti si o lasi pe alta data.

Din aceasta nevoie s-a nascut aplicatia Fotbalist care este acum disponibila si pe Android si pe IOS. « Fotbal la un click distanta » este sloganul aplicatiei care îti permite sa te conectezi cu oameni care, ca si tine, cauta parteneri pentru un meci de fotbal. Aplicatia Fotbalist pune în legatura oamenii pasionati de fotbal si pe acestia cu proprietarii de terenuri libere.

Treaba asta a fost gîndita si pusa pe picioare de un tînar inginer de software, Razvan Serbanescu. A studiat automatica la Politehnica din Bucuresti si management în finante la Universitatea Româno-Americana din Bucuresti unde a obtinut si un masterat în relatii comerciale internationale.

0:00
0:00