Flavia Husar și Daniel Rosner – Noua față a Innovation Labs


E greu sa ajungi la vîrf dar si mai greu este sa ramîi acolo. Innovation Labs a ajuns la vîrf. Povestea acestui pre-accelerator de afaceri a început acum 10 ani cînd Andrei Pitis si Razvan Rughinis au pus temelia acestui proiect alaturi de o mîna de prieteni antreprenori. Andrei Pitis este românul care a vîndut ceasul pe care l-a conceput la Google avînd o evolutie fulminanta în universul antreprenorial românesc. Dincolo de figura publica se afla un om foarte cald pe care ati avut ocazia sa îl auziti la aceasta emisiune si o veti mai avea. Razvan Rughinis este profesor la Politehnica din Bucuresti. Si pe el l-ati putut auzi la aceasta emisiune si îl veti mai auzi.

In cei 10 ani care s-au scurs de la lansarea proiectului Innovation Labs acest pre-accelerator de afaceri a devenit o emblema a inovatiei si a creativitatii românesti din zona tehnica. De curînd Opera româna din Bucuresti a gazduit gala Innovation Labs care a marcat un deceniu din viata acestui proiect. A fost momentul în care Andrei Pitis si Razvan Rughinis au decis sa predea mai departe stafeta Innovation Labs unei echipe tinere care le-a fost alaturi si a crescut împreuna cu ei.

I-am invitat astazi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe actualii doi piloni ai proiectului : Flavia Husar si Daniel Rosner. Flavia are un master în inginerie si management la Politehnica din Bucuresti si o specializare în leadership la Yale School of Management din Statele Unite. Daniel este profesor asociat la Politehnica unde preda controlul automatizat si stiinta computerelor. Mai multe despre ei si proiectele lor puteti afla la adresa : innovationlabs.ro

0:00
0:00