Andreea Ivan si Grégoire Vigroux – Bonapp cu parfum de Yves Rocher


Viitorul are accente din ce în ce mai sumbre. Avem lînga noi, în Ucraina, un razboi care ne sufla în ceafa. Pretul benzinei a explodat si, o data cu el, toate celelalte preturi. Inflatia ne roade veniturile si, de azi pe mîine, ne-am trezit ca puterea noastra de cumparare se topeste ca zapada în  bataia soarelui. Normal ar fi sa cumparam cu aceeasi bani mai multe produse, nu mai putine. E posibil asa ceva în acest început de recesiune economica ? La prima strigare, am zice : « nu, asa ceva e imposibil ». Totul se scumpeste, nu se ieftineste.

E adevarat dar exista exceptii, proiecte extraordinare care schimba viata noastre ordinara. Am vorbit deja la aceasta emisiune despre aplicatia bonapp.eco. O gasiti si pe Android si pe IOS. Ce faceti cu ea ? Comandati de la magazinele partenere o gramada de produse care se apropie de termenul de expirare cu reduceri care pot merge pîna la 80 %. Le rezervati pe telefon si le ridicati din magazin la preturi extrem de mici. Bonapp.eco a fost lansata recent de un antreprenor francez care traieste de multi ani în România. Grégoire Vigroux, împreuna cu mai multi parteneri, a pus pe picioare aceasta aplicatie care ne schimba obiceiurile de consum.

Grégoire are fibra de antreprenor si este presedinte al French Tech, o asociatie care aduna laolalta start-up-uri din Franta, România si o gramada de alte tari. Bonapp.eco trece acum la o noua etapa de crestere. Dupa produsele alimentare veti putea gasi acum pe aplicatie produsele cosmetice de la Yves Rocher. Dati clic pe bonapp.eco si va puteti comanda cosmeticale care expira peste cîteva luni la jumatate de pret. Am invitat astazi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe Grégoire Vigroux si pe Andreea Ivan, general manager la Yves Rocher România. Mai multe despre ei si proiectul lor puteti afla la adresa : bonapp.eco

0:00
0:00