Alexandru Agatinei si Monica Zara – How to Web, tehnologie si inovatie cu parfum românesc


In viitor vom muta o buna parte din vietile noastre în universul digital. Pandemia cu Covid-ul nu a facut decît sa accelereze acest proces. Pare ceva fantastic, avem uneori impresia ca viata bate filmul, adica realitatea noastra cotidiana e mai intensa decît o poveste de science-fiction. Pe unii treaba asta îi fascineaza, îi atrage si le da energia sa experimenteze perspective noi. Pe altii, evolutiile tehnologice îi sperie. E o reactie legitima, are si frica sensul ei. Dar noi ne-am adunat la emisiunea « Noi venim din viitor » pentru a dezteleni meandrele viitorului.

Nu sîntem aici ca sa judecam pe unii sau pe altii ci pentru a construi împreuna o noua viziune despre lume, viata si business. Ati auzit de How to Web ? E locul în care inteligenta româneasca si internationala se întîlnesc pentru a schimba idei din zona tehnologiilor care vor schimba paradigma lumii în care traim. How to Web e o conferinta care se va desfasura miercuri 21 septembrie si joi 22 septembrie la Face Convention Center de la Bucuresti. Va puteti înscrie la acest program la adresa : www.howtoweb.co.

Ce veti gasi acolo ? Unele dintre cele mai stralucite minti din România si din alte tari care au creat afaceri de succes si start-up-urile care ne reconfigureaza viitorul. Am invitat astazi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe Alexandru Agatinei, CEO al evenimentului How to web si pe Monica Zara, Head of conference, principalii pioni ai acestui eveniment. How to web a reusit sa faca din România un reper pe harta internationala a start-up-urilor si a inovatiei.

Alexandru Agatinei a studiat la Facultatea de Administratie si Afaceri din Bucuresti si are un MBA la Scoala Internationala de Management din Bucuresti. Monica Zara a studiat ingineria la Politehnica din Bucuresti. Tineri ca Alexandru si Monica rescriu astazi povestea României de mîine. E o Românie conectata la viitor, locuita de oameni inteligenti care rescriu acum paradigma economica a lumii de mîine.

0:00
0:00